Nutriční hodnoty (Pikantní zapečené brambory se zelím, klobásou a žirovnickým - balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 118 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,59 g |
Tuky | 24,77 g |
– nasycené | 1,72 g |
– nenasycené | 20,55 g |
–– mononenasycené | 14,48 g |
–– polynenasycené | 6,07 g |
––– omega 3 | 1,95 g |
Vláknina | 37,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 258,25 g |
– cukry | 24,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
4 4 Ostravské klobásy | Klobása | |
1 balíček 1 balíček kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
1 1 větší rajské jablíčko | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1-2 1-2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1/2 balíčku 1/2 balíčku Balkánského sýra nebo žirovnického sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
1 PL 1 PL červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1/2 PL 1/2 PL kari koření | Kari | 7.5 g |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |