Nutriční hodnoty (Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 473 kJ / 1 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
Tuky | 74,77 g |
– nasycené | 23,35 g |
– nenasycené | 34,05 g |
–– mononenasycené | 26,75 g |
–– polynenasycené | 7,29 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 29,80 g |
– cukry | 14,75 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g krkovičky | Vepřová krkovice | 600 g |
1 1 cibule (velká nebo 2 menší) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2-3 hrsti 2-3 hrsti hříbků | Hřib čerstvý | |
100 ml 100 ml smetany (31%) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1/2 1/2 masoxu (nemusí být) | Bujón hovězí | |
trochu trochu pepře | Pepř černý | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |