Nutriční hodnoty (Jáhlové risotto s hříbky a hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 663 kJ / 875 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,48 g |
| Tuky | 29,11 g |
| – nasycené | 16,77 g |
| – nenasycené | 10,89 g |
| –– mononenasycené | 7,34 g |
| –– polynenasycené | 3,55 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 28,32 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 1,24 g |
| Sůl | 3,41 g |
| Sacharidy | 92,60 g |
| – cukry | 6,69 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g jáhel | Jáhly | 100 g |
| 200 g 200 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 200 g |
| 200 g 200 g lesních hub | Hřib čerstvý | 200 g |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
| 100 g 100 g Hermelínu | Hermelín | 100 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| oregano | Oregano sušené | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská |