Nutriční hodnoty (Vepřová játra ve feferonovo-hořčičné omáčče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 14 548 kJ / 3 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 202,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,09 g |
Tuky | 241,10 g |
– nasycené | 107,32 g |
– nenasycené | 119,47 g |
–– mononenasycené | 98,91 g |
–– polynenasycené | 20,56 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 14,82 g |
Cholesterol | 3,26 g |
Sodík | 5,36 g |
Sůl | 13,90 g |
Sacharidy | 82,45 g |
– cukry | 29,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřových jater | Játra vepřová | 1000 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1-2 PL 1-2 PL feferonkový krém | Pasta papriková | |
1 PL 1 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
250 gramů 250 gramů prorostlé slaniny | Špek | 250 g |
olivový olej | Olej olivový | |
200 ml 200 ml červeného vína - může být i bílé víno | Víno červené suché | 200 ml |