Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra ve feferonovo-hořčičné omáčče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie14 548 kJ /
3 477 kcal
Bílkoviny207,84 g
– z toho živočišné bílkoviny202,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,09 g
Tuky241,10 g
– nasycené107,32 g
– nenasycené119,47 g
–– mononenasycené98,91 g
–– polynenasycené20,56 g
––– omega 30,64 g
Vláknina14,82 g
Cholesterol 3,26 g
Sodík 5,36 g
Sůl13,90 g
Sacharidy82,45 g
– cukry29,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřových jater Játra vepřová 1000 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
1-2 PL 1-2 PL feferonkový krém Pasta papriková
1 PL 1 PL dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
2 2 velká rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1 1 velké jablko Jablko čerstvé 150 g
250 gramů 250 gramů prorostlé slaniny Špek 250 g
olivový olej Olej olivový
200 ml 200 ml červeného vína - může být i bílé víno Víno červené suché 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.