Nutriční hodnoty (Karbanátky z růžičkové kapusty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 772 kJ / 902 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,07 g |
| Tuky | 24,78 g |
| – nasycené | 6,81 g |
| – nenasycené | 13,22 g |
| –– mononenasycené | 8,97 g |
| –– polynenasycené | 4,25 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 26,96 g |
| Cholesterol | 379 mg |
| Sodík | 713 mg |
| Sůl | 1,41 g |
| Sacharidy | 62,85 g |
| – cukry | 17,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kapusta ružičková | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
| 300 g 300 g vepřové maso mleté | Vepřová kýta | 300 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželová nať | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku vývaru na podlití | Vývar masový | 375 ml |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 PL 1 PL francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |