Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky z růžičkové kapusty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 772 kJ /
902 kcal
Bílkoviny95,25 g
– z toho živočišné bílkoviny74,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,07 g
Tuky24,78 g
– nasycené6,81 g
– nenasycené13,22 g
–– mononenasycené8,97 g
–– polynenasycené4,25 g
––– omega 30,33 g
Vláknina26,96 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 713 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy62,85 g
– cukry17,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kapusta ružičková Kapusta růžičková čerstvá 500 g
300 g 300 g vepřové maso mleté Vepřová kýta 300 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
2 lžíce 2 lžíce petrželová nať Petržel nať čerstvá 30 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku vývaru na podlití Vývar hovězí 375 ml
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
mouka Mouka pšeničná hladká
1 PL 1 PL francouzské hořčice Hořčice dijonská 15 g
olej na smažení Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.