Nutriční hodnoty (Kuře á la bažant)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 498 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 1,80 g |
– nenasycené | 3,60 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 66,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 960 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 240,00 g |
– cukry | 234,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celé kuře | Kuře | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička směsi koření na pečené kuře | Grilovací koření | |
400 ml 400 ml kuřecího vývaru (nebo 1 kostka bujonu) | Vývar kuřecí | 400 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 hlávka 1 hlávka červeného nebo bílého zelí | ||
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce octu | Ocet lihový | 30 ml |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
1 lžička 1 lžička sušené majoránky | Majoránka sušená | 5 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |