Nutriční hodnoty (Ryba v rajčatovém kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 220 kJ / 1 009 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,93 g |
| Tuky | 53,22 g |
| – nasycené | 7,11 g |
| – nenasycené | 44,55 g |
| –– mononenasycené | 36,88 g |
| –– polynenasycené | 7,67 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 1,19 g |
| Sacharidy | 17,73 g |
| – cukry | 7,27 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g ryby - treska, tilapie, halibut... | Treska filet | 600 g |
| 2 2 malé cuketky | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 70 g 70 g sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 70 g |
| 3 3 polévkové lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
| kůra a šťáva z citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |