Nutriční hodnoty (Banánový perník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 27 309 kJ / 6 527 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 76,25 g |
| Tuky | 345,12 g |
| – nasycené | 30,89 g |
| – nenasycené | 296,85 g |
| –– mononenasycené | 198,35 g |
| –– polynenasycené | 98,50 g |
| ––– omega 3 | 20,58 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 310 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 706,93 g |
| – cukry | 325,03 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
| 1 1 banánový puding v prášku | Puding v prášku | |
| 150 g 150 g vyloupaných mandlí | Mandle neloupané | 150 g |
| hrst hrst rozinek | Rozinky | |
| 3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |