Nutriční hodnoty (Želé bábovičky s hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 128 kJ / 748 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,60 g |
| Tuky | 40,70 g |
| – nasycené | 3,12 g |
| – nenasycené | 31,51 g |
| –– mononenasycené | 4,06 g |
| –– polynenasycené | 27,45 g |
| ––– omega 3 | 4,64 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 16 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 68,70 g |
| – cukry | 60,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml ovocného džusu | Džus ovocný | 500 ml |
| 15-17 g 15-17 g práškové želatiny | Želatina vepřová | 16 g |
| zhruba 400-500 zhruba 400-500 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | |
| 60 g 60 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
| 1/3 lžičky 1/3 lžičky oleje na vymazání formiček | Olej řepkový | 1.666666716337204 ml |