Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kostky z kolena dušené na tymiánu a na houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie536 kJ /
128 kcal
Bílkoviny3,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,51 g
Tuky0,62 g
– nasycené0,15 g
– nenasycené0,35 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,27 g
––– omega 30,02 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 187 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy25,25 g
– cukry10,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno bez kosti a kůže Vepřové koleno bez kosti
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
4 snítky 4 snítky tymiánu Tymián sušený
2 hrsti 2 hrsti čerstvých hub Hřib čerstvý
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
1,5 dl 1,5 dl vody Voda 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.