Nutriční hodnoty (Kostky z kolena dušené na tymiánu a na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 536 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,51 g |
Tuky | 0,62 g |
– nasycené | 0,15 g |
– nenasycené | 0,35 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 187 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 25,25 g |
– cukry | 10,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové koleno bez kosti a kůže | Vepřové koleno bez kosti | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
4 snítky 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
2 hrsti 2 hrsti čerstvých hub | Hřib čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
1,5 dl 1,5 dl vody | Voda | 150 ml |