Nutriční hodnoty (Šašlikový hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 817 kJ / 4 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 495,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 481,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,90 g |
Tuky | 225,70 g |
– nasycené | 57,35 g |
– nenasycené | 117,35 g |
–– mononenasycené | 96,70 g |
–– polynenasycené | 20,65 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 38,00 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 5,39 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 79,10 g |
– cukry | 56,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 1000 g |
1 kg 1 kg mletého masa mix | Vepřová plec | 1000 g |
0,5 kg 0,5 kg uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 500 g |
0,5 kg 0,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
0,5 kg 0,5 kg papriky | Paprika bílá čerstvá | 500 g |
2 dcl 2 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
6 6 polévkových lžic dobrého kečupu | Kečup sladký | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření Adamova žebra | Grilovací koření |