Nutriční hodnoty (Zapékaná vepřová kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 243 kJ / 3 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 184,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 178,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,56 g |
| Tuky | 247,46 g |
| – nasycené | 123,39 g |
| – nenasycené | 112,76 g |
| –– mononenasycené | 97,26 g |
| –– polynenasycené | 15,51 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 620 mg |
| Sodík | 7,82 g |
| Sůl | 20,65 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
| – cukry | 27,40 g |
| ––– laktóza | 19,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 kg 3/4 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
| 500 ml 500 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce worchestru | Worcestrová omáčka | 60 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| 20 dkg 20 dkg anglické slaniny (plátky) | Anglická slanina | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |