Nutriční hodnoty (Dort patrový růžovo-bílý)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 9 107 kJ / 2 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 208,75 g |
– nasycené | 135,00 g |
– nenasycené | 71,10 g |
–– mononenasycené | 66,00 g |
–– polynenasycené | 5,10 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 64,25 g |
– cukry | 64,25 g |
––– laktóza | 14,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
(Recept na korpus je dole v příloze) | ||
Šlehačka | Šlehačka 35% | |
ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
malé mandarinky | Mandarinka čerstvá | |
potahová hmota (K2) | Fondán | |
potravinářská barva růžová | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
Krém: 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 pudink | Puding v prášku | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
kokos | Kokos strouhaný |