

Bramborový knedlík - bezlepkový
Suroviny 3 porce
- Těsto:
- 400 g brambor uvařených ve slupce
- 80 g mouky bezlepkové Jizerka
- 50 g škrobu bramborového
- 1 vajíčko
- 1 lžička soli
Postup přípravy receptu
Den předem uvařené a oloupané brambory najemno nastrouháme, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těsto.
Uděláme dvě šišky a ve vroucí osolené vodě vaříme asi 20 minut (zkusíme špejlí).
Hotové vyndáme a ihned propícháme špejlí.
Poznámka od kuchařky
Jsou moc dobré, klidně můžete podávat i jako "normální", nikdo to nepozná.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Bramborový knedlík - bezlepkový
-
Taky mám ráda knedlíky z brambor. Bála jsem se poprvé , že z BL mouky nebudou dobře držet, ale naprosto v pohodě
knedlíky máš senzační