Bramborový knedlík - bezlepkový

Olga Urvalkova Kuchařka: Olga Urvalkova

Doba přípravy: 0,5 hodiny 3 porce Přílohy 1 názor

Suroviny

Těsto:
400 g brambor uvařených ve slupce
80 g mouky bezlepkové Jizerka
50 g škrobu bramborového
1 vajíčko
1 lžička soli
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Den předem uvařené a oloupané brambory najemno nastrouháme, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těsto.

  2. Uděláme dvě šišky a ve vroucí osolené vodě vaříme asi 20 minut (zkusíme špejlí).
    Hotové vyndáme a ihned propícháme špejlí.

Poznámka

Jsou moc dobré, klidně můžete podávat i jako "normální", nikdo to nepozná.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Bramborový knedlík - bezlepkový

  • srettka srettka

    Taky mám ráda knedlíky z brambor. Bála jsem se poprvé , že z BL mouky nebudou dobře držet, ale naprosto v pohodě:yes: knedlíky máš senzační :-):yes:

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo