Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panna cotta s karamelovou omáčkou a ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 192 kJ /
2 675 kcal
Bílkoviny24,79 g
– z toho živočišné bílkoviny24,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,08 g
Tuky202,76 g
– nasycené123,83 g
– nenasycené67,67 g
–– mononenasycené56,33 g
–– polynenasycené11,34 g
––– omega 31,69 g
Vláknina0,63 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 188 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy187,44 g
– cukry186,06 g
––– laktóza14,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml šlehačky Šlehačka 35% 500 ml
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
1/2 1/2 vanilkového lusku (nebo 1 lžička vanilkového extraktu) Vanilkové lusky
3 lžičky 3 lžičky práškové želatiny (nebo 3 plátky plátkové želatiny) Želatina vepřová 15 g
45 ml 45 ml vody (studené nebo 500 ml na plátkovou želatinu) Voda 45 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku hnědého cukru Cukr třtinový 125 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku šlehačky Šlehačka 35% 62.5 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
borůvky Borůvky čerstvé
maliny Maliny čerstvé
ostružiny Ostružiny čerstvé
jahody Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.