Nutriční hodnoty (Panna cotta s karamelovou omáčkou a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 192 kJ / 2 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,08 g |
Tuky | 202,76 g |
– nasycené | 123,83 g |
– nenasycené | 67,67 g |
–– mononenasycené | 56,33 g |
–– polynenasycené | 11,34 g |
––– omega 3 | 1,69 g |
Vláknina | 0,63 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 187,44 g |
– cukry | 186,06 g |
––– laktóza | 14,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
1/2 1/2 vanilkového lusku (nebo 1 lžička vanilkového extraktu) | Vanilkové lusky | |
3 lžičky 3 lžičky práškové želatiny (nebo 3 plátky plátkové želatiny) | Želatina vepřová | 15 g |
45 ml 45 ml vody (studené nebo 500 ml na plátkovou želatinu) | Voda | 45 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku hnědého cukru | Cukr třtinový | 125 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku šlehačky | Šlehačka 35% | 62.5 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |
borůvky | Borůvky čerstvé | |
maliny | Maliny čerstvé | |
ostružiny | Ostružiny čerstvé | |
jahody | Jahody čerstvé |