Nutriční hodnoty (Kadlíkův kečup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 469 kJ / 4 175 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 93,80 g |
| Tuky | 21,20 g |
| – nasycené | 4,06 g |
| – nenasycené | 11,90 g |
| –– mononenasycené | 4,70 g |
| –– polynenasycené | 7,20 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 225,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 594 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 823,50 g |
| – cukry | 701,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 5000 g |
| 1,5 kg 1,5 kg papriky | Paprika bílá čerstvá | 1500 g |
| 2 kg 2 kg cibule | Cibule čerstvá | 2000 g |
| 250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| 200 ml 200 ml octa | Ocet lihový | 200 ml |
| česneková pasta (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 10 10 hřebíčků | Hřebíček | |
| 8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření |