Nutriční hodnoty (Dort abstraktní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 17 148 kJ / 4 099 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 390,00 g |
| – nasycené | 222,50 g |
| – nenasycené | 162,20 g |
| –– mononenasycené | 137,00 g |
| –– polynenasycené | 25,20 g |
| ––– omega 3 | 2,43 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 986 mg |
| Sodík | 358 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 127,50 g |
| – cukry | 127,50 g |
| ––– laktóza | 27,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 korpus bez kakaa | ||
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 1 1 ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
| mandarinky | Mandarinka čerstvá | |
| alginátové ovoce | Cukrářské zdobení | |
| kokos | Kokos strouhaný | |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 2 pudinky | Puding v prášku | |
| 1,5 kostky 1,5 kostky másla | Máslo kravské | 375 g |
| 125 g 125 g Perly | Margarín | 125 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |