Nutriční hodnoty (Kuřecí na bramborách a másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 047 kJ / 967 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 106,60 g |
| – nasycené | 68,90 g |
| – nenasycené | 36,40 g |
| –– mononenasycené | 33,80 g |
| –– polynenasycené | 2,60 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 332 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1,04 g |
| – cukry | 1,04 g |
| ––– laktóza | 1,04 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg zemiakov | ||
| 4 4 kuracie stehenné rezne | ||
| 130 g 130 g masla | Máslo kravské | 130 g |
| tymiánové vetvičky vetvičky | ||
| soľ | Sůl mořská | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená |