Nutriční hodnoty (Kuřecí na bramborách a másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 047 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 106,60 g |
– nasycené | 68,90 g |
– nenasycené | 36,40 g |
–– mononenasycené | 33,80 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 332 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,04 g |
– cukry | 1,04 g |
––– laktóza | 1,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg zemiakov | ||
4 4 kuracie stehenné rezne | ||
130 g 130 g masla | Máslo kravské | 130 g |
tymiánové vetvičky vetvičky | ||
soľ | Sůl mořská | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená |