Nutriční hodnoty (Vsetínské fazolové žebro)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 158 kJ / 1 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
| Tuky | 126,28 g |
| – nasycené | 61,61 g |
| – nenasycené | 63,11 g |
| –– mononenasycené | 54,03 g |
| –– polynenasycené | 9,08 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 8,12 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 14,85 g |
| – cukry | 4,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřového masa (pečeně, krkovička) | Vepřová kýta | |
| 1 pytlík 1 pytlík rýže | Rýže bílá | |
| plechovka plechovka sterilovaných bílých fazolí (200 g) | Fazole bílé | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |