Nutriční hodnoty (Fofr oběd z tlakáče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 945 kJ / 1 182 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,91 g |
| Tuky | 85,58 g |
| – nasycené | 41,26 g |
| – nenasycené | 42,86 g |
| –– mononenasycené | 36,40 g |
| –– polynenasycené | 6,46 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 18,72 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 80,90 g |
| – cukry | 22,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
| 6 6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 100 g 100 g slaniny (farmářské, anglické, uzeného špeku...) | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 kapie (nebo jiná čerstvá paprika) | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 4 stroužky 4 stroužky českého česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| grilovací koření | Grilovací koření |