Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kaparová omáčka našich prababiček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 853 kJ /
443 kcal
Bílkoviny8,84 g
– z toho živočišné bílkoviny4,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,03 g
Tuky22,33 g
– nasycené14,03 g
– nenasycené7,96 g
–– mononenasycené5,78 g
–– polynenasycené2,18 g
––– omega 30,31 g
Vláknina5,85 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 768 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy49,89 g
– cukry30,51 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
700 ml 700 ml silného hovězího vývaru Vývar hovězí 700 ml
2 lžíce 2 lžíce kaparů Kapary 30 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
ocet (podle chuti) Ocet lihový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.