Nutriční hodnoty (Kuřecí na pepři a slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 926 kJ / 938 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
| Tuky | 97,68 g |
| – nasycené | 42,45 g |
| – nenasycené | 53,61 g |
| –– mononenasycené | 44,05 g |
| –– polynenasycené | 9,56 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 4,42 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,83 g |
| Sůl | 4,60 g |
| Sacharidy | 8,35 g |
| – cukry | 4,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky kuřecího masa | Kuře prso | |
| 10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka na poprášení masa | Mouka pšeničná hladká | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky drůbežího bujónu (nemusí být) | Bujón kuřecí BIO | 5 g |
| 1 kl 1 kl plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |