Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová srdíčka v hořčičné omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 326 kJ /
556 kcal
Bílkoviny12,23 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,23 g
Tuky37,87 g
– nasycené18,51 g
– nenasycené17,13 g
–– mononenasycené13,70 g
–– polynenasycené3,43 g
––– omega 30,86 g
Vláknina7,30 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 471 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy39,10 g
– cukry20,20 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové srdíčka Srdce vepřové
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky Paprika červená sušená 10 g
1 kelímek 1 kelímek sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.