Nutriční hodnoty (Vepřová srdíčka v hořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 326 kJ / 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,23 g |
Tuky | 37,87 g |
– nasycené | 18,51 g |
– nenasycené | 17,13 g |
–– mononenasycené | 13,70 g |
–– polynenasycené | 3,43 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 471 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 39,10 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové srdíčka | Srdce vepřové | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 kelímek 1 kelímek sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
sůl | Sůl mořská |