Nutriční hodnoty (Vepřová srdíčka v hořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 326 kJ / 556 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,23 g |
| Tuky | 37,87 g |
| – nasycené | 18,51 g |
| – nenasycené | 17,13 g |
| –– mononenasycené | 13,70 g |
| –– polynenasycené | 3,43 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 7,30 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 471 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 39,10 g |
| – cukry | 20,20 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové srdíčka | Srdce vepřové | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 kelímek 1 kelímek sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| sůl | Sůl mořská |