Nutriční hodnoty (Pstruh s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 127 kJ / 269 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,60 g |
| Tuky | 2,15 g |
| – nasycené | 0,74 g |
| – nenasycené | 0,37 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,33 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 24,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 44 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 39,36 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 pstruzi | Pstruh | |
| 1 1 cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
| svazek svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 2 citróny | Citrón čerstvý | 180 g |