Nutriční hodnoty (Steak z vepřové kotlety s krustičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 613 kJ / 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,26 g |
| Tuky | 3,32 g |
| – nasycené | 0,67 g |
| – nenasycené | 1,93 g |
| –– mononenasycené | 0,62 g |
| –– polynenasycené | 1,31 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 27,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 537 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 62,98 g |
| – cukry | 23,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | 80 g |
| 4 plátky 4 plátky vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 snítky 2 snítky petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 2 snítky 2 snítky bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 1 citron (kůra i šťáva) | Citrón čerstvý | 90 g |
| 500 g 500 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 500 g |
| balzamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |