Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát Caesar)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 845 kJ /
1 158 kcal
Bílkoviny189,35 g
– z toho živočišné bílkoviny189,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky42,00 g
– nasycené24,71 g
– nenasycené14,67 g
–– mononenasycené12,29 g
–– polynenasycené2,38 g
––– omega 31,59 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 543 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,48 g
Sacharidy5,63 g
– cukry2,63 g
––– laktóza2,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kus 1 kus hlávkového salátu Salát hlávkový čerstvý
150-200 g 150-200 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 175 g
1 1 lžícedijonská hořčice Hořčice plnotučná
1 lžíce 1 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
cca 2 cca 2 řízky kuřecích prsíček Kuře prso 700 g
lžíce lžíce olivového oleje Olej olivový
lžíce lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
pepř podle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.