Nutriční hodnoty (Salát Caesar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 845 kJ / 1 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 189,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 42,00 g |
– nasycené | 24,71 g |
– nenasycené | 14,67 g |
–– mononenasycené | 12,29 g |
–– polynenasycené | 2,38 g |
––– omega 3 | 1,59 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 543 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,48 g |
Sacharidy | 5,63 g |
– cukry | 2,63 g |
––– laktóza | 2,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kus 1 kus hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
150-200 g 150-200 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 175 g |
1 1 lžícedijonská hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
cca 2 cca 2 řízky kuřecích prsíček | Kuře prso | 700 g |
lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
lžíce lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř podle chuti | Pepř černý |