Nutriční hodnoty (Salát Caesar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 845 kJ / 1 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 189,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 189,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 42,00 g |
| – nasycené | 24,71 g |
| – nenasycené | 14,67 g |
| –– mononenasycené | 12,29 g |
| –– polynenasycené | 2,38 g |
| ––– omega 3 | 1,59 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 543 mg |
| Sodík | 4,01 g |
| Sůl | 10,48 g |
| Sacharidy | 5,63 g |
| – cukry | 2,63 g |
| ––– laktóza | 2,63 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kus 1 kus hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| 150-200 g 150-200 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 175 g |
| 1 1 lžícedijonská hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| cca 2 cca 2 řízky kuřecích prsíček | Kuře prso | 700 g |
| lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| lžíce lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř podle chuti | Pepř černý |