Nutriční hodnoty (Přírodní plátek s pepřovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 787 kJ / 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,70 g |
| – nasycené | 1,37 g |
| – nenasycené | 2,90 g |
| –– mononenasycené | 2,52 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g vepřové pečeně bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 150 g |
| barevný pepř celý | Pepř barevný | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| lžička lžička oleje | Olej řepkový | |
| solamyl | Bramborový škrob | |
| 1-2 dl 1-2 dl vody | Voda | 150 ml |