Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový ocásek na meruňkové zavařenině s křenovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 735 kJ /
1 610 kcal
Bílkoviny29,06 g
– z toho živočišné bílkoviny18,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,41 g
Tuky122,68 g
– nasycené76,14 g
– nenasycené41,77 g
–– mononenasycené37,10 g
–– polynenasycené4,68 g
––– omega 30,79 g
Vláknina9,44 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 4,64 g
Sůl10,47 g
Sacharidy93,40 g
– cukry36,68 g
––– laktóza9,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks vepřových ocásků Vepřový ocásek
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 lžíce 2 lžíce meruňkové zavařeniny Marmeláda meruňková 30 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce tmavé husté sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
3 lžíce 3 lžíce světlé sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
2 lžíce 2 lžíce ostrého kečupu Kečup ostrý 30 ml
2 lžičky 2 lžičky krenexu Křen sterilovaný 10 g
několik kapek několik kapek balsamica Ocet balsamikový bílý
vývar Vývar hovězí
4 4 středně velké brambory (cca 1/2 kg) Brambor zimní 200 g
120 g 120 g (vanička) Lučiny Lučina 70% t.v s. 120 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
3 lžíce 3 lžíce Krenexu Křen sterilovaný 45 g
5 lžic 5 lžic másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
čerstvý křen Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.