Nutriční hodnoty (Vepřový ocásek na meruňkové zavařenině s křenovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 735 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,41 g |
Tuky | 122,68 g |
– nasycené | 76,14 g |
– nenasycené | 41,77 g |
–– mononenasycené | 37,10 g |
–– polynenasycené | 4,68 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 9,44 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 4,64 g |
Sůl | 10,47 g |
Sacharidy | 93,40 g |
– cukry | 36,68 g |
––– laktóza | 9,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks vepřových ocásků | Vepřový ocásek | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce meruňkové zavařeniny | Marmeláda meruňková | 30 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce tmavé husté sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
3 lžíce 3 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
2 lžíce 2 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 30 ml |
2 lžičky 2 lžičky krenexu | Křen sterilovaný | 10 g |
několik kapek několik kapek balsamica | Ocet balsamikový bílý | |
vývar | Vývar hovězí | |
4 4 středně velké brambory (cca 1/2 kg) | Brambor zimní | 200 g |
120 g 120 g (vanička) Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 120 g |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
3 lžíce 3 lžíce Krenexu | Křen sterilovaný | 45 g |
5 lžic 5 lžic másla | Máslo kravské | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý křen | Křen čerstvý |