Nutriční hodnoty ("Čína" českého houbaře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 789 kJ / 666 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 118,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,15 g |
| Tuky | 6,41 g |
| – nasycené | 2,09 g |
| – nenasycené | 3,51 g |
| –– mononenasycené | 2,35 g |
| –– polynenasycené | 1,16 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 20,40 g |
| Cholesterol | 305 mg |
| Sodík | 1,80 g |
| Sůl | 3,70 g |
| Sacharidy | 14,55 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 500 g |
| 300 g 300 g pevných menších hub ( nejlépe hřibů a křemeňáků ) | Hřib čerstvý | 300 g |
| 1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 čajová lžička zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky kari | Kari | 7.5 g |
| sojová omáčka cca 4 lžíce lžíce | Sójová omáčka Tamari | |
| cca 2 lžíce 2 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 30 ml |
| sladká chilli omáčka - podle chuti | Chilli omáčka | |
| olej | Olej řepkový | |
| cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá |