Nutriční hodnoty (Chobotnice, krevety, mušle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 506 kJ / 1 077 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,50 g |
| Tuky | 14,28 g |
| – nasycené | 3,32 g |
| – nenasycené | 9,22 g |
| –– mononenasycené | 4,90 g |
| –– polynenasycené | 4,32 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 8,35 g |
| Cholesterol | 920 mg |
| Sodík | 7,36 g |
| Sůl | 18,80 g |
| Sacharidy | 133,43 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kalamáry | Oliheň | 200 g |
| 200 g 200 g krevety | Krevety loupané | 200 g |
| 200 g 200 g slávky | Slávky neloupané | 200 g |
| 400 400 g ryby filety | Treska filet | |
| 1 PL 1 PL koření sečuánská pánev | Koření pěti vůní | |
| 1 PL 1 PL pepř celý | Pepř černý | 15 g |
| 1 PL 1 PL sůl mořská (hrubozrnná) | Sůl mořská | 15 g |
| 1 KL 1 KL paprika | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
| 1/2 hrníčku 1/2 hrníčku mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 2 PL 2 PL maizeny | Škrob kukuřičný | 30 g |
| podle potřeby olej rostlinný | Olej řepkový |