Nutriční hodnoty (Hlívový salát v bramborovém koši)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 482 kJ / 1 071 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,80 g |
| Tuky | 56,40 g |
| – nasycené | 31,30 g |
| – nenasycené | 20,62 g |
| –– mononenasycené | 18,02 g |
| –– polynenasycené | 2,60 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 27,80 g |
| Cholesterol | 559 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,37 g |
| Sacharidy | 98,09 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 5,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hlívy ústřičné uvařené doměkka | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
| 3 3 vařené brambory (pokrájené na kostičky) | Brambor zimní | 150 g |
| 100 g 100 g zeleninová směs uvařené doměkka | Mrkev mražená | 100 g |
| 1 1 majolka | Majonéza | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 300 g 300 g brambor na kaši | Brambor zimní | 300 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| trochu trochu Cvikové šťávy (na barvu na růžičky) | Šťáva z červené řepy |