Nutriční hodnoty (Hlívový salát v bramborovém koši)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 482 kJ / 1 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,80 g |
Tuky | 56,40 g |
– nasycené | 31,30 g |
– nenasycené | 20,62 g |
–– mononenasycené | 18,02 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 27,80 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 98,09 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 5,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hlívy ústřičné uvařené doměkka | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
3 3 vařené brambory (pokrájené na kostičky) | Brambor zimní | 150 g |
100 g 100 g zeleninová směs uvařené doměkka | Mrkev mražená | 100 g |
1 1 majolka | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
300 g 300 g brambor na kaši | Brambor zimní | 300 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
trochu trochu Cvikové šťávy (na barvu na růžičky) | Šťáva z červené řepy |