Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlívový salát v bramborovém koši)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 482 kJ /
1 071 kcal
Bílkoviny28,91 g
– z toho živočišné bílkoviny11,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,80 g
Tuky56,40 g
– nasycené31,30 g
– nenasycené20,62 g
–– mononenasycené18,02 g
–– polynenasycené2,60 g
––– omega 30,25 g
Vláknina27,80 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 191 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy98,09 g
– cukry16,20 g
––– laktóza5,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hlívy ústřičné uvařené doměkka Hlíva ústřičná syrová 300 g
3 3 vařené brambory (pokrájené na kostičky) Brambor zimní 150 g
100 g 100 g zeleninová směs uvařené doměkka Mrkev mražená 100 g
1 1 majolka Majonéza
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
300 g 300 g brambor na kaši Brambor zimní 300 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 dcl 1 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
trochu trochu Cvikové šťávy (na barvu na růžičky) Šťáva z červené řepy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.