Nutriční hodnoty (Marinovaný králík s dýňovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 479 kJ / 2 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,41 g |
Tuky | 201,42 g |
– nasycené | 14,19 g |
– nenasycené | 178,77 g |
–– mononenasycené | 126,04 g |
–– polynenasycené | 52,74 g |
––– omega 3 | 16,40 g |
Vláknina | 39,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,45 g |
Sacharidy | 102,00 g |
– cukry | 7,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík | Králík | |
3 dl 3 dl bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 dl 2 dl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžička 1 lžička worcesteru | Worcestrová omáčka | 5 ml |
1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
2 lžička 2 lžička octa balsamiko | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
6 snítek 6 snítek rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
6 snítek 6 snítek tymiánu | Tymián sušený | |
4 4 velké stroužky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |