Nutriční hodnoty (Dýně grilovaná s brambory a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 456 kJ / 2 260 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
| Tuky | 157,18 g |
| – nasycené | 80,45 g |
| – nenasycené | 72,60 g |
| –– mononenasycené | 61,93 g |
| –– polynenasycené | 10,67 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 46,50 g |
| Cholesterol | 198 mg |
| Sodík | 2,60 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 137,86 g |
| – cukry | 35,21 g |
| ––– laktóza | 11,71 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g žluté dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
| 1 1 malá brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
| 250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| nasekaná pažitka | Pažitka čerstvá | |
| cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |