Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovník s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie28 395 kJ /
6 787 kcal
Bílkoviny96,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,00 g
Tuky396,15 g
– nasycené32,99 g
– nenasycené331,53 g
–– mononenasycené203,03 g
–– polynenasycené128,50 g
––– omega 332,45 g
Vláknina47,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 345 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy685,80 g
– cukry306,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek - 1/2 nastrouhat na hrubo Jablko čerstvé 1000 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
100 g 100 g nahrubo nastrouhaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
4 dcl 4 dcl vody Voda 400 ml
3 dcl 3 dcl oleje Olej řepkový 300 ml
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.