Nutriční hodnoty (Jablkovník s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 28 395 kJ / 6 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,00 g |
Tuky | 396,15 g |
– nasycené | 32,99 g |
– nenasycené | 331,53 g |
–– mononenasycené | 203,03 g |
–– polynenasycené | 128,50 g |
––– omega 3 | 32,45 g |
Vláknina | 47,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 685,80 g |
– cukry | 306,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek - 1/2 nastrouhat na hrubo | Jablko čerstvé | 1000 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
100 g 100 g nahrubo nastrouhaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
4 dcl 4 dcl vody | Voda | 400 ml |
3 dcl 3 dcl oleje | Olej řepkový | 300 ml |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů |