Nutriční hodnoty (Dušený králík na houbách a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 608 kJ / 1 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,15 g |
Tuky | 106,98 g |
– nasycené | 52,29 g |
– nenasycené | 53,42 g |
–– mononenasycené | 45,02 g |
–– polynenasycené | 8,40 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 14,90 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Zadní nohy a hřbet z králíka | Králík | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
250 g 250 g nakrájených hub - nejlépe směs | Hřib čerstvý | 250 g |
1 1 velký pórek - použijeme jen bílou část | Pórek čerstvý | |
vývar | Vývar hovězí | |
1 - 2 lžíce 1 - 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 22.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
voda | Voda |