Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušený králík na houbách a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 608 kJ /
1 101 kcal
Bílkoviny12,10 g
– z toho živočišné bílkoviny3,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,15 g
Tuky106,98 g
– nasycené52,29 g
– nenasycené53,42 g
–– mononenasycené45,02 g
–– polynenasycené8,40 g
––– omega 30,13 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy14,90 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Zadní nohy a hřbet z králíka Králík
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
250 g 250 g nakrájených hub - nejlépe směs Hřib čerstvý 250 g
1 1 velký pórek - použijeme jen bílou část Pórek čerstvý
vývar Vývar hovězí
1 - 2 lžíce 1 - 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 22.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.