Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušený králík na houbách a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 608 kJ /
1 101 kcal
Bílkoviny12,10 g
– z toho živočišné bílkoviny3,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,15 g
Tuky106,98 g
– nasycené52,29 g
– nenasycené53,42 g
–– mononenasycené45,02 g
–– polynenasycené8,40 g
––– omega 30,13 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy14,90 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 králík (zadní nohy a hřbet) Králík
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
250 g 250 g hub (směs) Hřib čerstvý 250 g
1 1 velký pórek (bílá část) Pórek čerstvý
vývar Vývar masový
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.