Nutriční hodnoty (Františkovy banánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 879 kJ / 5 707 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,46 g |
| Tuky | 255,17 g |
| – nasycené | 63,59 g |
| – nenasycené | 180,37 g |
| –– mononenasycené | 120,62 g |
| –– polynenasycené | 59,75 g |
| ––– omega 3 | 4,32 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 659 mg |
| Sodík | 582 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 770,32 g |
| – cukry | 225,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 5 sáčků 5 sáčků vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 240 g |
| 200 g 200 g cukru moučky | Cukr bílý | 200 g |
| 375 g 375 g Hery | Margarín | 375 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 0,5 sáčku 0,5 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| pikantní marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
| čokoládová poleva | Čokoládová poleva |