Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Františkovy banánky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 879 kJ /
5 707 kcal
Bílkoviny73,63 g
– z toho živočišné bílkoviny15,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,46 g
Tuky255,17 g
– nasycené63,59 g
– nenasycené180,37 g
–– mononenasycené120,62 g
–– polynenasycené59,75 g
––– omega 34,32 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 659 mg
Sodík 582 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy770,32 g
– cukry225,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
5 sáčků 5 sáčků vanilkového pudinku Puding v prášku 240 g
200 g 200 g cukru moučky Cukr bílý 200 g
375 g 375 g Hery Margarín 375 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
0,5 sáčku 0,5 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
pikantní marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.