Nutriční hodnoty (Zelenina do polévky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 711 kJ / 887 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,64 g |
| Tuky | 6,16 g |
| – nasycené | 1,99 g |
| – nenasycené | 3,52 g |
| –– mononenasycené | 1,47 g |
| –– polynenasycené | 2,05 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 75,96 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 943 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 132,41 g |
| – cukry | 75,79 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 300 g |
| 50 g 50 g petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g celerové natě | Petržel nať čerstvá | 50 g |
| 200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
| 400 g 400 g karotky | Mrkev čerstvá | 400 g |
| 200 g 200 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 200 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
| 200 g 200 g květáku | Květák čerstvý | 200 g |
| 400 g 400 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 400 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 celé máslo | Máslo kravské | 1 g |
| sůl | Sůl mořská |