Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na pivě se sušenými rajčaty, sýrem a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 151 kJ / 1 470 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 214,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,75 g |
| Tuky | 45,27 g |
| – nasycené | 25,53 g |
| – nenasycené | 16,92 g |
| –– mononenasycené | 14,08 g |
| –– polynenasycené | 2,84 g |
| ––– omega 3 | 1,77 g |
| Vláknina | 5,78 g |
| Cholesterol | 572 mg |
| Sodík | 1,54 g |
| Sůl | 3,82 g |
| Sacharidy | 34,00 g |
| – cukry | 29,57 g |
| ––– laktóza | 14,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřového na řízky | Kuře prso | 800 g |
| 250 ml 250 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 100 g 100 g nastrouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 6 6 větších sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 200 ml 200 ml 30% smetany (může být i 12%) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |