Nutriční hodnoty (Pstruh po kanadsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 585 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,06 g |
| Tuky | 33,10 g |
| – nasycené | 21,24 g |
| – nenasycené | 11,31 g |
| –– mononenasycené | 10,41 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 3,62 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 3,55 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 14,22 g |
| – cukry | 2,94 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 pstruzi | Pstruh | |
| 4 lžičky 4 lžičky brusinek | Brusinky zavařené | 20 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 citron (šťáva) | Citrón čerstvý | 90 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| čerstvě mletý barevný pepř | Pepř barevný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |