Nutriční hodnoty (Slanečkovo bramborový salát s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 540 kJ / 846 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,98 g |
| Tuky | 23,47 g |
| – nasycené | 6,36 g |
| – nenasycené | 16,56 g |
| –– mononenasycené | 12,63 g |
| –– polynenasycené | 3,93 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 6,04 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 87,30 g |
| – cukry | 9,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg Ve slupce uvařené zchladlé brambory | Brambor zimní | 500 g |
| 30 dkg 30 dkg slanečků v oleji | Slaneček | 300 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
| 3 3 polévkové lžíce majonézy | Majonéza | |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| pepř | Pepř černý |