Nutriční hodnoty (Slanečkovo bramborový salát s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 540 kJ / 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,98 g |
Tuky | 23,47 g |
– nasycené | 6,36 g |
– nenasycené | 16,56 g |
–– mononenasycené | 12,63 g |
–– polynenasycené | 3,93 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 6,04 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 87,30 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg Ve slupce uvařené zchladlé brambory | Brambor zimní | 500 g |
30 dkg 30 dkg slanečků v oleji | Slaneček | 300 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
3 3 polévkové lžíce majonézy | Majonéza | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
pepř | Pepř černý |