Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Patrový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 18

Energie33 098 kJ /
7 911 kcal
Bílkoviny149,94 g
– z toho živočišné bílkoviny104,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,75 g
Tuky412,80 g
– nasycené76,96 g
– nenasycené294,30 g
–– mononenasycené197,04 g
–– polynenasycené97,26 g
––– omega 317,90 g
Vláknina23,30 g
Cholesterol 3,12 g
Sodík 1,56 g
Sůl4,08 g
Sacharidy887,33 g
– cukry678,13 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
240 g 240 g cukru Cukr bílý 240 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
10 dkg 10 dkg cukru krupice Cukr bílý 100 g
trochu trochu vanilkového cukru Cukr vanilkový
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
50 g 50 g Hery Margarín 50 g
40 g 40 g nugátového krému
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
10 dkg 10 dkg cukru krupice Cukr bílý 100 g
trochu trochu vanilkového cukru Cukr vanilkový
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
50 g 50 g Hery Margarín 50 g
40 g 40 g ořechů Vlašské ořechy 40 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
10 dkg 10 dkg cukru krupice Cukr bílý 100 g
trochu trochu vanilkového cukru Cukr vanilkový
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
50 g 50 g Hery Margarín 50 g
40 g 40 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 40 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
10 dkg 10 dkg cukru krupice Cukr bílý 100 g
trochu trochu vanilkového cukru Cukr vanilkový
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
50 g 50 g Hery Margarín 50 g
vanilková tresť Aroma vanilkové
marcipán Marcipán
čokoládové zdobení Cukrářské zdobení
cukrové zdobení Cukrářské zdobení
čokoláda Čokoláda mléčná 30%
ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.