Nutriční hodnoty (Levný salát s rybou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 163 kJ / 1 951 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,46 g |
| Tuky | 112,84 g |
| – nasycené | 13,01 g |
| – nenasycené | 98,86 g |
| –– mononenasycené | 67,86 g |
| –– polynenasycené | 31,01 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 42,40 g |
| Cholesterol | 113 mg |
| Sodík | 2,77 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 161,60 g |
| – cukry | 67,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 0,25 kg 0,25 kg Matjesy v oleji | Matjesy v oleji | 250 g |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| majonéza | Majonéza |