Nutriční hodnoty (Zapékaná cuketa nebo tykev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 553 kJ / 1 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,78 g |
| Tuky | 65,06 g |
| – nasycené | 23,90 g |
| – nenasycené | 31,19 g |
| –– mononenasycené | 16,24 g |
| –– polynenasycené | 14,95 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 23,80 g |
| Cholesterol | 1,19 g |
| Sodík | 2,25 g |
| Sůl | 5,09 g |
| Sacharidy | 155,95 g |
| – cukry | 26,45 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká cuketa nebo dýně | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| olej | Olej řepkový | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 200 g 200 g měkkého salámu | Měkký salám | 200 g |