Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandarinkové řezy s kefírem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 246 kJ /
4 361 kcal
Bílkoviny87,10 g
– z toho živočišné bílkoviny56,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,80 g
Tuky220,44 g
– nasycené126,05 g
– nenasycené79,60 g
–– mononenasycené67,64 g
–– polynenasycené11,96 g
––– omega 31,14 g
Vláknina24,20 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 675 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy482,80 g
– cukry310,00 g
––– laktóza24,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
5 lžiček 5 lžiček kakaa Kakao prášek 15 g
2 lžičky 2 lžičky rumu Rum 10 ml
600 600 g mandarinkového kompotu (2 plechovky po 312 g) Mandarinka zavařená
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
500 ml 500 ml kefíru (nebo kefírového mléka) Kefír 500 ml
10 plátků 10 plátků želatiny Želatina vepřová
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.