Nutriční hodnoty (Fíkový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 879 kJ / 2 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,95 g |
| Tuky | 143,04 g |
| – nasycené | 70,49 g |
| – nenasycené | 65,01 g |
| –– mononenasycené | 35,99 g |
| –– polynenasycené | 29,02 g |
| ––– omega 3 | 4,46 g |
| Vláknina | 32,80 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 325,75 g |
| – cukry | 142,25 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| žloutek | Vaječný žloutek | |
| asi 2 lžíce 2 lžíce vlažné vody | Voda | 36 ml |
| 150 g 150 g sušených fíků | Fíky sušené | 150 g |
| 2 2 střední jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 50 g 50 g vlašských ořechů v celku | Vlašské ořechy | 50 g |
| cukr krystal | Cukr bílý |