Nutriční hodnoty (Šťavnaté jablečné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 699 kJ / 4 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,48 g |
Tuky | 171,12 g |
– nasycené | 42,86 g |
– nenasycené | 120,72 g |
–– mononenasycené | 78,80 g |
–– polynenasycené | 41,92 g |
––– omega 3 | 3,33 g |
Vláknina | 52,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 645,00 g |
– cukry | 260,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
250 g 250 g tuku Omega | Margarín | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
11 lžic 11 lžic studené vody | Voda | 198 ml |
mouka na podsypání | Mouka pšeničná hladká | |
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
3 3 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 120 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |