Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnaté jablečné řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 699 kJ /
4 469 kcal
Bílkoviny61,16 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,48 g
Tuky171,12 g
– nasycené42,86 g
– nenasycené120,72 g
–– mononenasycené78,80 g
–– polynenasycené41,92 g
––– omega 33,33 g
Vláknina52,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 461 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy645,00 g
– cukry260,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
250 g 250 g tuku Omega Margarín 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
11 lžic 11 lžic studené vody Voda 198 ml
mouka na podsypání Mouka pšeničná hladká
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.