Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruško-jablečník s perníkovou příchutí ke kávě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 419 kJ /
3 446 kcal
Bílkoviny64,56 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,16 g
Tuky140,69 g
– nasycené32,80 g
– nenasycené86,06 g
–– mononenasycené59,61 g
–– polynenasycené26,45 g
––– omega 31,85 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 716 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy466,73 g
– cukry318,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
150 g 150 g tuku (Hera) Margarín 150 g
180 g 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
1 1 kypřící prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
350 g 350 g nahrubo nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 350 g
350 g 350 g nahrubo nastrouhaných hrušek Hruška čerstvá 350 g
1 1 a 1/2 balíčku vanilkového cukru Cukr vanilkový
1 ČL 1 ČL mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
1 ČL 1 ČL rumové tresti (rumu) Aroma rumové 10 ml
tuk + mouku na vymazání Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.