Nutriční hodnoty (Hruško-jablečník s perníkovou příchutí ke kávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 419 kJ / 3 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,16 g |
Tuky | 140,69 g |
– nasycené | 32,80 g |
– nenasycené | 86,06 g |
–– mononenasycené | 59,61 g |
–– polynenasycené | 26,45 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 716 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 466,73 g |
– cukry | 318,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
150 g 150 g tuku (Hera) | Margarín | 150 g |
180 g 180 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
1 1 kypřící prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
350 g 350 g nahrubo nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
350 g 350 g nahrubo nastrouhaných hrušek | Hruška čerstvá | 350 g |
1 1 a 1/2 balíčku vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
1 ČL 1 ČL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
1 ČL 1 ČL rumové tresti (rumu) | Aroma rumové | 10 ml |
tuk + mouku na vymazání | Mouka pšeničná hladká |