Nutriční hodnoty (Tvarohové řezy podle Verči)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 694 kJ / 4 946 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,20 g |
| Tuky | 280,56 g |
| – nasycené | 160,44 g |
| – nenasycené | 102,76 g |
| –– mononenasycené | 90,16 g |
| –– polynenasycené | 12,60 g |
| ––– omega 3 | 1,29 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 2,27 g |
| Sodík | 655 mg |
| Sůl | 1,66 g |
| Sacharidy | 514,84 g |
| – cukry | 316,24 g |
| ––– laktóza | 2,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 280 g 280 g másla | Máslo kravské | 280 g |
| 280 g 280 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 280 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| trochu trochu soli | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| 2 2 měkké tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |