Nutriční hodnoty (Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 21,88 g |
– nasycené | 13,70 g |
– nenasycené | 7,57 g |
–– mononenasycené | 6,60 g |
–– polynenasycené | 0,98 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,80 g |
– cukry | 37,50 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce másla | Máslo kravské | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané šalvěje (i sušené) | Šalvěj čerstvá | 15 g |
hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |