Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 768 kJ /
423 kcal
Bílkoviny3,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,22 g
Tuky21,88 g
– nasycené13,70 g
– nenasycené7,57 g
–– mononenasycené6,60 g
–– polynenasycené0,98 g
––– omega 30,16 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,80 g
– cukry37,50 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce másla Máslo kravské 25 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané šalvěje (i sušené) Šalvěj čerstvá 15 g
hrubě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.