Nutriční hodnoty (Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 768 kJ / 423 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 3,40 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g | 
| Tuky | 21,88 g | 
| – nasycené | 13,70 g | 
| – nenasycené | 7,57 g | 
| –– mononenasycené | 6,60 g | 
| –– polynenasycené | 0,98 g | 
| ––– omega 3 | 0,16 g | 
| Vláknina | 19,20 g | 
| Cholesterol | 64 mg | 
| Sodík | 22 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 45,80 g | 
| – cukry | 37,50 g | 
| ––– laktóza | 0,20 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g | 
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml | 
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce másla | Máslo kravské | 25 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané šalvěje (i sušené) | Šalvěj čerstvá | 15 g | 
| hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |