Nutriční hodnoty (Plátky na jablku s Wasabi pastou a pečeným jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 436 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 1,04 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,46 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 62,31 g |
| – cukry | 56,69 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 PL 1 PL medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| zelený křenový Wasabi krém – množství dle chuti (pozor, je dost ostrý) | Wasabi pasta | |
| 1 dcl 1 dcl červeného vína (lze vynechat) | Víno červené suché | 100 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový |